EVENTS

Date And Time

Thu, 12 November, 2020

14:00-15:00 CET

Date And Time

Thu, 12 November, 2020

14:00-15:00 CET

Fireside chat over het creëren van een succesvolle CCoE met TomTom en NN Investment Partners

Over dit evenement

Met de groei van workloads op Amazon Web Services (AWS), worden Cloud operations ook steeds belangrijker. Het beheer van het cloudplatform dient iets anders te worden georganiseerd dan het beheer van een datacenterstack. Een Cloud Center of Excellence zorgt ervoor dat jouw organisatie effectief kan werken op de Public Cloud. Maar hoe creëer je een succesvol CCoE? En waar moet je rekening mee houden?

Tijdens deze online paneldiscussie gaat Walter Heck, CTO van HeleCloud Nederland, in gesprek met Remon van Gijn (NN Investment Partners) en Martijn Siereveld (TomTom) over hoe zij een CCoE hebben gecreëerd en/of beheren, welke obstakels ze zijn tegengekomen en wat succesfactoren zijn geweest.

Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens dit evenement.

Dit evenement wordt gehost door AWS Premier Consulting Partner, HeleCloud.

Sprekers

Martijn Siereveld

Martijn is Head of CCoE bij TomTom. Martijn wordt gedreven door technische en probleemoplossende vaardigheden toe te passen op productontwerp en agile development. Zijn focus ligt op DevOps en het transformeren van TomTom tot een professionele dienstverlener van wereldklasse. Martijn heeft een passie voor het ontwikkelen van teams en hen inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Remon van Gijn

Remon is CCoE Lead and Program Manager Cloud Migration bij NN Investment Partners. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT. Het afgelopen decennium heeft Remon zich gefocust op de cloud, operational excellence, compliance en service delivery. Hij heeft een passie voor technologie, logistiek en beveliging in de cloud en helpt daarmee bedrijven de reis naar de Cloud te versnellen. Daarnaast begeleidt hij het proces van cloudmigraties en is hij expert op het gebied van het vormen van CCoEs in FinTech organisaties.

Walter Heck

Walter is CTO bij HeleCloud Nederland. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ICT en heeft verschillende sleutelposities bekleed; van ontwikkelaar tot DBA, van freelancer tot CEO & CTO van een startup.